Forum z sesjami
Witam starą ekipę (no może jakieś zmiany są) na zupełnie nowym forum. Jak dobrze pójdzie, to wszyscy poczują się tutaj dobrze, a posty poleją się strumieniami. A jak pójdzie źle (mam nadzieje, że do tego nie dojdzie) to forum po jakimś krótkim czasie upadnie. Wszystkie ważniejsze prace zostawiamy na jutro.
PS: Dziękuję Panu Kierowcy i tajemniczej osobie, która siedziała po mojej prawej i pomogła założyć forum.
PS2: Jutro jak dobrze pójdzie nabijemy trochę postów!
Użytkownik
Nie ma za co, Malwin. Mam nadzieję, że to forum nie skończy jak poprzednie (szybki upadek) i że bedzie się rozwijać równie szybko, co stare. Będe się starał "trzymać je przy życiu".
Użytkownik
Póki co, najważniejsze jest, by dobrze wystartować i "rozpędzić" forum. Tu na razie jest ściernisko...
Użytkownik
Póki jest nas trzech to na pewno. Na poprzednim było nas 4, potem 5 i po miesiącu od założenia pojedynczy użytkownik miał na koncie ponad 1000 postów. Ale ja uczestnicząc w forach nie zwracam uwagi na liczbę postów, tylko na to, by w nim aktywnie uczestniczyć. Niebawem dołączą do nas nowi użytkownicy i pociągniemy tą lokomotywę. Apropos, proponuję porobić avatary, bo trochę dziwnie wygląda bez.
Użytkownik
Oficjalnie w chwili upadku miało łącznie 1598 postów, choć wydaje mi się to błędne, zważywszy na to, że Zal i ja mieliśmy ich ponad 1000, zatem powinno być co najmniej 2598. Ale zostawmy to. Forum upadło w wyniku błędu personalnego. Gdyby nie to, to pewnie istniałoby po dziś dzień. Dziś to tylko historia...
Użytkownik
Ja myślałem nad innym, ale dałem Glukkona. Inny mógłby niektórym nie pasować.
Użytkownik
No tak. Ale nie wspominajmy o akcji, bo to jest już przereklamowane. Dziwi mnie tylko, dlaczego nie obniża się licznik postów, po usunięciu jednego, lub kilku
Ostatnio edytowany przez Pan Kierowca (2008-09-03 16:11:31)
Użytkownik
Wogóle można sie było od razu zorientować. Przecież twój nick wiele wyjaśniał!